Back to Our Roots...with Vanila Swing

BACK TO OUR ROOTS (chapter 1)


Περιπλανώμενος και αναζητώντας τις ρίζες της αγαπημένης μας μουσικής (όχι ότι δεν τις ξέραμε δηλαδή αλλά να...οι πάμπολλες σύγχρονες παραλλαγές καθιστούν δύσκολη την διαδρομή προς τα πίσω), μέσα από ανθρώπους που προσπαθούν να τις αναδείξουν, θα βρεθείς σε σταυροδρόμια/διλήμματα. Κάθε σταυροδρόμι μια επιλογή. Δεν υπάρχουν ευχάριστες και δυσάρεστες επιλογές εκεί. Είναι όλες καταπληκτικές! Και αν πρέπει να αποφασίσεις ποια θα ακολουθήσεις το δίλημμα είναι μεγάλο.

Κάθε μουσικό αφιέρωμα και μια επιλογή. Rock ‘n’ Roll τη μια μέρα, Blues την άλλη. Και τα δύο είναι ρίζες μας. Και από αυτές τις ρίζες γιγαντώθηκε η παγκόσμια ροκ σκηνή όπως εκφράζεται ακόμα και σήμερα μέσα από τα πάμπολλα διαφοροποιημένα ρεύματα. Άρα τι θα επιλέξεις πρώτα; Δύσκολη ερώτηση…

Εκτός αν…

Μα βέβαια! Κάπου θα βρεις μπροστά σου κάποιους εμπνευσμένους να παντρεύουν τις επιλογές με ένα μοναδικό τρόπο και να σου παρουσιάζουν μία εκπληκτική σύνοψη της ιστορίας με τρόπο ανεβαστικό αλλά συνάμα και νοσταλγικό. Και να σου...μπροστά σου οι Vanila Swing!

11jpg

Από Box Τops σε Queen, περνώντας μέσα από Mamas and Papas και Creedence Crearwater Revival. Η Nancy Sinatra εκεί με τις μπότες της να παρακολουθεί και να παρεμβαίνει. Όλες οι διασκευές με τρόπο που σέβεται τις αρχικές δημιουργίες να ξετυλίγονται δίνοντας την αίσθηση του νέου, του φρέσκου...σαν να βγήκε χθες!

12jpg

Δεν είσαι σίγουρος αν αυτό που ακούς είναι Rock ‘n’ Roll, Swing ή ένα νέο είδος που βγήκε χθες… Είσαι σίγουρος μόνο ότι σου αρέσει πολύ, σε ταξιδεύει υπέροχα και σου θυμίζει τις ρίζες σου, τα νιάτα σου, την Γρανίτα από Λεμόνι σου!